Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (2.84 secunde)
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Harta suspiciunilor de joc dublu in USL la locale (Autor: Marius Vulpe) In unele judete, PSD si PNL se faulteaza reciproc in campanie. In ciuda nemultumirilor, de dragul guvernării, se pune batista pe tambal.
In locul sau a fost numit Eugen Coifan. De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala. ... Numiri in functii:
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene. Puteti citi in continuare a treia parte a materialului.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va discuta astazi, de la ora 14.00, imprejurarile care justifica interimatul in exercitarea functiei de presedinte al Romaniei ca urmare a suspendarii lui Traian Basescu, informeaza Agerpres.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) arata, in motivarea deciziei privind conflictul reclamat de Traian Basescu intre presedinte si Parlament, ca doar Parlamentul poate hotari suspendarea presedintelui, avand data aceasta putere, iar odata declansata procedura parlamentara de suspendare din functie a presedintelui, potrivit Constitutiei, aceasta nu poate fi oprita, relateaza Agerpres.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
CCR despre modificarile la Statutul judecatorilor si procurorilor:
Niste vorbe ale autoritatilor preluate de presa nationala, dar si de cea locala i-au pus pe jar pe romanii care n-au dupa ce bea apa, dar ar fi obligati sub riscul sanctiunii pecuniare sa-si monteze repartitor de costuri la incalzire.
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
Pentru a se gasi o solutie in fata unei perspective neplacute, aceea a unor pensii tot mai mici, a fost gandit un nou sistem, care adauga la pensia gestionata de stat inca doua grupuri, ambele private, dintre care unul obligatoriu, iar altul facultativ.
Energia geotermala reprezinta caldura continuta in fluidele si rocile subterane. Este nepoluanta, regenerabila si poate fi folosita in scopuri diverse: la incalzirea locuintelor, industrial sau pentru producerea de electricitate.
Angajatii care lucrau la firme ce utilizeaza case de marcat trebuia sa declare la venirea la lucru si la plecare câti bani au în buzunar si sa completeze un registru special obligatoriu.
Pe 25 februarie, cand trecusera noua zile de la deschiderea ofertelor si membrii comisiei erau pe punctul de a desemna castigatorul, ei au aflat de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor ca una dintre firmele care au cumparat caietul de sarcini, Olt Drum SA, a depus contestatie.
Compania Great United Trading Romania, care opereaza pe plan local magazinele de imbracaminte si accesorii Time Out, a intrat faliment la sfarsitul anului trecut, potrivit datelor Tribunalului Municipiului Bucuresti.
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ.
Sub genericul "Miscarea de rezistenta", Jurnalul National publica un articol cu titlul "Ouale de aur!, pe care il puteti citi in continuare. Articolul este anuntat in pagina intai cu sloganul "Jos labele de pe pensii si alocatii.
Persoanele care obtin venituri numai din activitati independente trebuie sa isi declare lunar veniturile obtinute la CNAS, CNPAS si ANOFM.
google-analytics.com